top of page
 • Hoe groot zijn de flats?
  De appartementen hebben verschillende oppervlaktes gaande van 62m² tot 140m². De flats worden alleen verhuurd en niet verkocht.
 • Wie doet het onderhoud?
  Alle gemeenschappelijke delen worden regelmatig door de SR onderhouden. De eigen serviceflat wordt ofwel door de bewoner zelf onderhouden ofwel kan hij/zij hiervoor beroep doen op facultatief, tegen betaling, aangeboden diensten. Het is tevens perfect mogelijk dat uw vroegere huishoudelijke hulp, via dienstencheques, bij u verder komt poetsen.
 • Hoe werkt het oproepsysteem?
  Er is een oproepsysteem voorzien van Televic (InterAxio) voor medische of verpleegkundige noodhulp, waar u ook ’s nachts gebruik van kan maken (24/24, 7/7). Het is mogelijk om een directe spraakverbinding op te zetten met een verpleegkundige van het wit-gele kruis vanuit je appartement.
 • Wat als we later meer zorg nodig hebben?
  U kan hiervoor beroep doen op de woonassistente die u hierbij zal helpen.
 • Is het gebouw altijd toegankelijk?
  De buitendeuren zijn altijd op slot , wat u niet belet om bezoek te ontvangen of uit te gaan. Aan bewoners, bezoekers en personeel wordt gevraagd om ervoor te zorgen dat de rust tussen 22.00u en 7.30u gewaarborgd is.
 • Wanneer kan ik de flats komen bezichtigen?
  Onze residentie is een open huis, waar u steeds welkom bent. Indien u graag wat meer uitleg of een rondleiding wenst kan dit. We vragen u echter even een afspraak te maken met de dagelijkse verantwoordelijke Marianne Neirynck op het telefoonnummer: 0496 / 69 20 17
bottom of page