Wonen

Zet u  vandaag de stap naar residentie Stassano, dan zet u de stap naar een zorgeloos leven. Zo gaat u comfortable uw oude dag tegemoet. Zo woont u vlakbij het centrum en geniet u toch van een groene en rustige omgeving. Zo leeft u nog steeds zelfstandig  maar bent u omringd door de beste zorgen en aangenaamste diensten. Zo geeft u alle lasten  aan ons en hoeft u alleen nog maar te genieten!

Residentie Stassano biedt modern en milieuvriendelijke  assistentiewoningen die aan veel meer dan de wettelijke normen voldoen. Die niet alleen rekening houden met de huidige, maar ook met de toekomstige behoeftes. Zo leeft u ruim en comfortabel. Onze appartementen zijn geen 42 m² maar minstens 62 m², 82 m² of 140 m² groot ! Daarnaast is elke unit voorzien van een zongericht terras. Iedereen geniet van de nodige privacy en een maximum aan woon- en leefcomfort.

Elk appartement is instapklaar. Geschilderd, opgetrokken uit kwaliteitsvolle materialen en voorzien van een schitterende afwerkingsgraad.

U leeft zelfstandig en tegelijk bepaalt u van welke zorgen u gebruik wenst te maken. Er staat altijd een zorgteam voor u klaar. Elke dag opnieuw, 24u op 24u. Slaat u  alarm via uw badge- of noodsysteem  in de badkamer of de living, dan komt er zo vlug mogelijk hulp aan. Als dat geen geruststelling is. Daarnaast is uw zorgmakelaar ook uw vertrouwenspersoon. Zij regelt alles wat u verlangt. Poetshulp, een kapper, boodschappenservice of apotheek aan huis? Houdt u van manicure of pedicure? Of wenst u uw hart te luchten? U vraagt, u wordt geholpen.

Heeft u na een ziekenhuisopname nood aan overbruggingszorg? Dan heeft u 2 opties;  of u wordt in onze residentie extra ondersteund door de zorgdiensten aan huis of wij regelen een plaats in een gespecialiseerde instelling tot u opnieuw naar huis kan.

 

WAT DACHT U VAN:

–  grote ruimtes met een leuke, open keuken op maat

– een combi-oven, inductieplaat en grote frigo met diepvriesvak

– zonnewering met buitenverduistering of overgordijnen

– vloerverwarming

– mooie verlichtingsarmaturen

– TV met afstandsbediening

– inloopdouche met makkelijke zitbank  en handig te bedienen kranen

– …

REKEN HET GERUST UIT:

Denkt u op het eerste gezicht dat wonen in onze asssitentiewoningen iets aan de duurdere kant is?  Dan heeft u het mis> Alles is in de prijs inbegrepen!  Lees even mee:

– alle nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit, verwarming en verlichting

– TV met TV-distributiepakket van Telenet

– kosteloos gebruik van  draadloos netwerk

– elektronisch toegangssysteem

– noodoproepsysteem

– video- en telefonie bij toegangsdeur en gemeenschappelijke ingang

– u hoeft geen afvalzakken meer aan te schaffen. In de kelder staan verschillende containers waar u alles in kwijt kan.

– collectieve ophaling van restafval, papier, PMD en glas

–  alle milieuheffingen

– onderhoud van de tuin en de algemene delen

– alle verzekeringen (burgerrechtelijke aansprakelijkheid, brandverzekering Eigen goederen en appartement)

– oplaadpunten voor elektrische fietsen

– 24/24   noodoproepsysteem

– georganiseerde activiteiten

– …